« « KTM 350 EXC visades upp på mässan | KTM Photo Session » »

Ken Roczen kliver upp på KTM 350SX-F

2011-02-12
Ken Roczen kommer att göra debut i helgen i stora klassen (upp till 450 cc) på en KTM 350 SX-F i Houston, TX.
Roczen som bara är 16 år gammal har visat att han är en framtidsman under denna säsong i Lites-serien (upp till 250 cc). Förra helgen tog han sin första pallplats och totalt ligger han nu sexa i Lites Supercross. Den tyske föraren har tränat med teamkollegorna Andrew Short och Mike Alessi på sin KTM 350 SX-F.
– Jag känner mig trygg på 350’n och är förväntansfull inför att tävla när nu serien kör vidare på östkusten. Jag vill inte göra något uppehåll i tävlandet bara för att Lites-serien tar en paus och det här är ett sätt för mig att fortsätta köra race och vara i form, säger Roczen.

Team managern för Red Bull KTM’s fabriksteam Roger DeCoster säger att detta är första året som vi tävlar med 350 SX-F i Supercross och vi är villiga att få all den feedback som går att få från fabriksförarna. Vi känner Ken mycket väl och värderar hans feedback högt, tillsammans med Short och Alessi kommer detta att hjälpa oss att placera KTM i topp. Ju fler race vi kan köra desto snabbare kan vi se resultat.

Många säger att en plats inom topp tio inte är omöjligt, kanske till och med inom topp fem. Det återstår att se hur det går i helgen för Ken Roczen.


Källa: www.ktmusa.com

Kommentarer

Inga kommentarer för “Ken Roczen kliver upp på KTM 350SX-F”

Kommentera!

Du måste vara inloggad för kommentera.

« « KTM 350 EXC visades upp på mässan | KTM Photo Session » »