« « Husqvarna WR360 -94 | Husqvarna WR360 -96 » »

Husqvarna WR360 -95

hqwr36095

Kommentarer

En kommentar för “Husqvarna WR360 -95”

 1. Motor: Vridstark som inget annat i samma klass! Drar på redan från botten in i mellanregistret, men ökar inte nåt på topp. Har en jämn effektkurva med ett brett register och långa växlar. Trots det låga HK-antalet (50 original) så är den otroligt stark. Bara till å gasa å hålla i sig!
  Fjädring: Något hård bak, men det gör inget, det hör ju till att det ska studsa å fara där bak! =) Fram är helt ok! På det stora hela så kan jag inte klaga på varken fram- eller bakdämparna.
  Bromsar: Lite taskigt att få ner kraften på skivan på frambromsen, men bak är helt ok. Tar precis lagom bra och så är den lagom känslig.
  Hanterbarhet: P.g.a. det låga vridet så är det en otroligt snäll cykel att köra, man behöver inte ha några varv för att det ska röra på sig. Det man kan anmärka på är att den kan kännas tung att köra när det är slirigt eller väldigt tight mellan träd och sånt. Men den är helt perfekt för lek-körning och väldigt lätt att lära sig köra…möjligtvis så slirar den okontrollerat ibland så man får vara med att parera, men det är bara små bagateller.
  Helt underbar att ligga å pressa på kurviga grusvägar med ställ i varje kurva =)
  Hållbarhet: Har bara haft den i 2 dar…men till skillnad från japaneser så håller slitdelarna ca. dubbelt så länge, robustare konstruerat och så.
  Övriga kommentarer: Som den busåkare man är så är det här en perfekt kombination av styrka, fart och lätt-hanterbarhet.
  Körerfarenhet: Ett år och några månader på 125cc:are, 360cc sen två dar tillbaka. Aldrig tävlat, enbart med kompisar, men det räknas ju liksom inte.
  -Recension överförd från -welcome.to/swmotocross-

  Postad av Jonas | 14 september, 2000, 11:37

Kommentera!

Du måste vara inloggad för kommentera.

« « Husqvarna WR360 -94 | Husqvarna WR360 -96 » »