« « Honda CR500 -95 | Honda CR500 -97 » »

Honda CR500 -96

cr50096

Kommentarer

En kommentar för “Honda CR500 -96”

 1. Motor: Hmmm! Motorn är ju i princip samma sen som nåra år tillbaka, men varför ska man ändra på ett sånt monster? Den som vill köra lite lugnt, kan lägga i 4-5:an och pysa runt lite hur man vill. Medans den som vill ligga i lite och pressa varvtider bara behöver luta sig över styret och peta i 3:an….. men det gäller att hålla i sig. Den håller väldigt bra och behöver väl inte precis servas mer än någon annan motor. Men som sagt grejerna går sönder fortare om man inte servar.
  Fjädring: Väldigt bra tycker jag. Dock har jag bytt fjädrar i framgaffeln.
  Bromsar: Nissin bromsarna är oklanderliga….och det behövs ju ett par super bromsar för att bromsa in en sådan här kraftig maskin.
  Hanterbarhet: Ramen är ju i princip samma som 250:n, men med den råa motorn är det inte den lättaste hojen att hantera. Efter ett tag lär man sig dock att kontrollera denna hoj mer eller mindre bra. Dock är det en enorm risk att slå över risk! Det gäller att kunna trycka ner hojen där fram när den vill envisa sig upp på bakhjulet.
  Hållbarhet: Med den stora motorn behöver den inte varvas så mycket och i och med det slits inte motor så extremt. Dock äter den däck och drivpaket så det är ju något att tänka på innan man köper den.
  Övriga kommentarer: Som sagt om man är en 250-förare kommer det att kännas att det är en biffigare motor. Men det är bara att köra på högre växel i början så lär man sig hojen efter ett tag. Men för alla som gillar att varva hojarna bör ni nog köpa en 125:a istället.
  Körerfarenhet: Hmmmm… tre års åkande med bolley som förebild. Det känns nästan som att man äntligen har kommit igång och börjat bli lite haj på detta nu. Men det är en lång väg kvar tills man kan kalla sig riktigt duktig.
  -Recension överförd från -welcome.to/swmotocross-

  Postad av Erik | 14 oktober, 2001, 11:15

Kommentera!

Du måste vara inloggad för kommentera.

« « Honda CR500 -95 | Honda CR500 -97 » »