« « Honda CR125 -94 | Honda CR125 -96 » »

Honda CR125 -95

cr12595

Kommentarer

En kommentar för “Honda CR125 -95”

 1. Motor: Bra drag på höga varv kunde helt klart varit bättre på lägre varv. Men som tur var är motorn varvvillig som bara den så det är inte svårt att få ut effekt. Mellan registret är väl som vilken annan 125:a så bra som det kan bli.
  Fjädring: Tar stora hopp fint men har en tendens att slå igenom i framgaffeln. Effekten av att den tar stora hopp blir att små hopp blir jobbiga för armarna och du får ”gröta” mycket med armarna.
  Bromsar: Mycket bra fram broms, fint bett, stoppies är inga problem. Men bakbromsen är lite för klen måste ta i för att den ska bromsa ordentligt.
  Hanterbarhet: Mycket lätt körd perfekt nybörjar hoj och även amatör tävling. Bra kruv stabilitet. Enda svårigheten är att hålla ett bra spår på guppiga raksträckor.
  Hållbarhet: Håller jäkligt bra. Sköter man om den och byter slit delar med jämna mellanrum så bara går och går den.
  Övriga kommentarer: En väldigt bra ”lagom hoj” för dig som prioriterar att åka och ha kul, inte bli bäst i världen. Men även en bra start för den som ”ska” bli bäst i världen.
  Körerfarenhet: 4 års erfarenhet. Har släppt mycket sedan jag skaffade just denna hoj. Blir bättre och bättre. Ska förhoppningsvis komma igång och tävla i år.
  -Recension överförd från -welcome.to/swmotocross-

  Postad av Peter Matsson | 14 april, 2001, 11:07

Kommentera!

Du måste vara inloggad för kommentera.

« « Honda CR125 -94 | Honda CR125 -96 » »